Om oss

Møre Supply AS er en skipshandler lokalt i Ålesund, og med kort vei til de viktigste havnene er vi aldri langt unna.
 
Foruten å supplere den lokale fiskeflåten på Møre, har vi også leveranser til Norske og Russiske fiskefartøy fra Bergen til Kirkenes. Og stadig flere fartøy finner veien til oss når de seiler innom Ålesund.
 
Selv om vi har et sterkt fokus på skipsfart og fiskeflåten, er vi en allsidig leverandør i stadig utvikling, og vi knytter til oss flere og flere kunder innen industri, næringsmiddel og transport.
 
Møre Supply legger stor vekt på fornøyde kunder, og vi strekker oss langt for å yte topp service, punktlighet og leveringsevne. Vi leverer i et presset marked hvor det er svært viktig for kundene våre å få tak i produkter de kjenner og bruker. Dette har ført til at vi har opparbeidet oss gode avtaler med svært mange kjente leverandører, både innenlands og utenlands. Dette  har igjen gitt utslag i gunstige utsalgspriser. Vi jobber kontinuerlig for at våre kunder ikke skal betale en høyere pris for en vare enn hva som er markedspris hos våre leverandører.
 

Siden starten i 2007 har vi hatt en jevn og positiv vekst og fremstår i dag som en pålitelig leverandør, med over 13 års bransjeerfaring.